Bruiloft

Dat wij jullie speciale dag mogen voorzien van zoetigheid is een grote eer. Dit nemen we dan ook meer dan serieus. Een persoonlijk proces dat begint met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jullie wensen wat betreft visuele presentatie, smaakcombinaties en andere voorwaarden. Alles moet kloppen. Dat doen we met alle liefde, net als het afleveren van jullie kunstwerk.

Van klassiek gestapeld tot modern enkellaags, de mogelijkheden zijn er allemaal. De ene taart is een eye catcher op tafel, de andere zorgt voor een prachtig spektakel op het bord van jullie gasten. We combineren jullie ideeën met onze expertise en geven graag advies. Champagne bij de taart? Dan weten wij daar de juiste smaken mee te combineren. Via details over textuur en decoratie komen we samen met jullie tot de perfecte vorm voor jullie perfecte dag.

Pinkie Patisserie

Stratumsedijk 6
5611ND Eindhoven
E-mail: info@pinkiepatisserie.nl

Heb je een vraag of wil je een bestelling plaatsen?
Neem gerust hier contact met ons op:

Wat je voor 17.00 uur bestelt, kun je de volgende dag ophalen in de winkel. Behalve als het maatwerk is, dan moeten we even afspreken wanneer het klaar kan zijn. Wij sturen altijd een mail ter bevestiging van de bestelling.

 

Telefoon: 040-7858912

Hierop zijn we tijdens onze openingstijden bereikbaar, op zondag en maandag dus niet. Een mail sturen kan op ieder gewenst moment van de week, daar reageren we altijd zo snel mogelijk op. Ons contactformulier invullen mag natuurlijk ook.

Onze openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 09.30 – 17.00
Wo: 09.30 – 17.00
Do: 09.30 – 17.00
Vr: 09.30 – 17.00
Za: 09.30 – 17.00
Zo: Gesloten